Werken of leren in het buitenland voor jongeren
Werken of leren in het buitenland voor jongeren

Werken of leren in het buitenland voor jongeren

Wie wil niet een onvergetelijke buitenland ervaring? Werken of leren als je nog jong bent, niet wachten tot na je studie of opleiding, want dan blijft het er meestal bij. Of weet je, na je middelbare school, niet wat je moet doen en wil je een tussenjaar.  Je ouders zullen je bedenkelijk aankijken, dat je alleen de grote wijde wereld in wilt trekken. Maar de organisatie die het regelt heeft ervaring vanaf 1988, heeft ondertussen 20.000 jongeren begeleid naar een werk en/of reis- plek die hij/zij wilde. De begeleiding is persoonlijk en je kan langs het kantoor gaan om van alles door te spreken. Kijk hieronder en beslis wat het beste bij jou past!

Tussenjaar in buitenland

Een tussen jaar naar het buitenland is een verspilt jaar, je gaat daarna niet meer werken, het kost alleen geld…. wel nee!  Vooral na de middelbare school is dit een top idee om te doen. Misschien omdat je nog niet weet wat voor opleiding je wilt doen of studie, maar een feit is dat als je eenmaal met een studie begint je niet zomaar een jaar stopt om naar het buitenland te gaan om te leren of werken. In het buitenland leer je enorm veel, niet alleen ontdek je een nieuwe cultuur met gebruiken, maar ook de taal, vergeet niet dat je ook jezelf beter leert kennen. Zelf beslissingen maken, niet dichtbij familie, nieuwe vrienden maken en misschien is dit alles wel grens verleggend voor je. Dit dit erg? Je gaat ontdekken wat JIJ wil, wat JIJ leuk vindt en het wordt beslist een waardevolle ervaring. Werken of leren in het buitenland voor jongeren is misschien wel ” een must’ voor je ontwikkeling. Of als begeleider van een summercamp aan de slag!

Summercamp USA - Activity International

 

Backpacken en vrijwilligerswerk met Activity International

Highschool

Wil jij naar een highschool in Amerika of Nieuw Zeeland? Wij bieden dat aan voor een aantal maanden tot een jaar. Je verblijft bij een gastgezin en je leeft mee bij hen in huis en op school. Dus goed voor je Engels, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen op een top manier. Ben jij tussen de 15 en 17 jaar en jij hebt het lef om daar heen te gaan, je bent niet bang om vragen te stellen, jezelf te zijn en je wilt het Engels goed leren, nieuwe vrienden maken en jezelf ontwikkelen dat is een (half)jaar Highschool echt iets voor jou.

Au Pair in Amerika - Activity International

 

Au Pair Amerika of Australie

Wil je niet naar een high school maar werken en je houdt van kinderen, dan is werken als au pair echt iets voor jou. Je gaat naar een gezin in Amerika of Australië waar je door een gerenommeerd organisatie wordt geplaatst. Deze organisatie blijft jouw aanspreekpunt ook in het buitenland. Je moet wel 18 jaar zijn en wel aantoonbare ervaring hebben in het werken /oppassen op kinderen.  De gezinnen waar je geplaatst wordt zijn goed gescreend.  Natuurlijk werk je niet 24/7 in het gezin, je hebt kans als je vrij bent leuke steden en bezienswaardigheden te bezoeken. In Amerika moet je een jaar beschikbaar zijn en voor Australië een minimaal een half jaar.

Activity International - Let's make memories

 

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk is ook super leuk om te doen en er zijn veel leuke reacties van jongeren, die dit gedaan hebben. Er is veel en een gevarieerde keuze wat je kan doen. Je kan lesgeven in de volgende landen:Vietnam, Sri Lanka, Bali, Nepal, Swaziland, Zuid-Afrika, Zambia en Ecuador.

Doe je medische opleiding of je bent al klaar dan kan je misschien in de volgende landen helpen: Zambia, Vietnam en Sri-Lanka. Deze projecten zijn erg geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld geneeskunde, fysiotherapie, verpleegkunde of tandheelkunde wil gaan studeren (of al bezig óf afgestudeerd is).

Ook  bieden wij de Women Empowerment en Girls Impact projecten aan. Prachtige projecten die zich inzetten voor de verbetering van de positie van meiden en vrouwen in verschillende landen in de wereld. We zoeken gemotiveerde vrijwilligers die willen meehelpen om de vrouwen in Sri Lanka en Nepal te helpen. Door middel van workshops, Engelse les en trainingen voor meer zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Vrijwilligerswerk in Afrika - Activity International

 

Vanaf 17 jaar en ben je minimaal 2 weken beschikbaar dan zoeken we nog vrijwilligers die de handen uit de mouwen kunnen steken. In Livingstone in Zambia is een bouwproject waar je onder toezicht meehelpt met het bouwen van scholen, onderhoud van scholen en speeltuinen enz.

 

Wereldwijde wildlife- en natuurprojecten

Er zijn wereld wijde wildlife- en natuurprojecten waar we vrijwilligers voor nodig hebben. Velen in Afrika, maar ook in Mexico, de Seychellen, Sri Lanka, Costa Rica en Ecuador. Van het opvangen van apen, onderzoek naar de witte haai, leeuwen observeren en nog vele anderen. Ervaring? Niet nodig! Wat dan wel? Passie voor dieren en de natuur (en zin in avontuur)! Er zijn enorm veel mogelijkheden waar jij kan werken, kijk snel op de website welke project bij jou past.

Wildlife projecten - Activity International

Backpacken in Australië, Azië, Latijns-Amerika of Afrika

Backpacken is ook iets wat geweldig is, met je rugzak op, in je eigen tempo bepalen om een land te ontdekken. Low budget en reizen is a way of living. Wij bieden groepsreizen aan waardoor je je niet helemaal alleen voelt. Deze groepsreizen zijn natuurlijk goed te combineren nadat je als au-pair hebt gewerkt, of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk hebt gedaan. Want als je toch in het buitenland bent: Let’s make memories.

Backpacken in Australië - Activity International

Perfect geregeld werken of leren in het buitenland voor jongeren

De organisatie laat je niet zwemmen als het niet goed gaat. Er zijn korte lijntjes, goede verzekeringen, goede connecties in alle landen waar je als jongeren kan werken of leren. Anders zouden er niet  20.000 jongeren voor jou aan zijn gegaan:Werken of leren in het buitenland voor jongeren.

Themetripper biedt ook andere groepsreizen  , rondreizen en actieve reizen aan.

Samenvatting

Meer Werken of leren in het buitenland

Canada,

Canada High School | Canada | Summer School

€ 1.250,00
Brazilië,

Brazilië High School | Brazilië

€ 7.595,00
Ierland,

Ierland Au Pair | Ierland | Expert

€ 550,00