Terschelling De Zeekraal
Terschelling De Zeekraal

Terschelling De Zeekraal

Deze biologische melkschapenhouderij kan je vinden op het idyllische Waddeneiland Terschelling. Om bij de BoerenBed Boerderij te komen waan je je al op vakantie. Eerst ga je met de boot over, dan kun je per fiets, bus of auto met gemak naar de Boerderij. De meer dan 250 Friese melkschapen zijn van een uniek en eeuwenoud ras, dat bekend staat om zijn grote melkgift. Wat leuk is om mee te maken is het scheren van de schapen, dit wordt in de zomer wel drie keer per week gedaan en dan kun je alle vragen stellen die je maar hebt. Als echte eilanders kunnen Jolanda en Gerben je alles vertellen over de charme van de omgeving, plus de mooie plekjes en leuke uitstapjes.

De familie laat graag aan je zien hoe de schapen op de Boerderij gemolken worden. Het melken gebeurt twee keer per dag! Met de melk maken Jolanda en Gerben zelf schapenkaas, kwark en schapenroomijs. Deze delicatessen zijn volop te verkrijgen in de landwinkel van de Boerderij. Hier zijn ook andere typisch Terschellingse producten als cranberries of waddenmosterd te verkrijgen. In het boerderijwinkeltje kunnen kinderen binnen knutselen, lezen en een spelletje spelen. Een bijzondere plek is het uitgestrekte duingebied dat op nog geen kilometer van de Boerderij ligt, dit is Natuurgebied ‘de Boschplaat’. Ook West-Terschelling met de beroemde Brandaris is een bezoek waard en biedt de mogelijkheid om diverse vis- en boottochten te maken. Maar uiteraard behoort een ontspannen dagje aan het strand net zo goed tot de mogelijkheden, om de vakantie perfect te maken.

Op deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

De BoerenBed Tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de BoerenBed Bedstee (het stapelbed en de Bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche bij de boerderij. Er is keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. De Tent heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

Ook inclusief is het BoerenBed startpakket, beddengoed en dekbedden, een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in de Tent, voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, een parkeerplek en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.

Neem je trouwe viervoeter mee! Maximaal twee honden per accommodatie. Prijs is per hond, per verblijf. Let op: het is verplicht om de hond aangelijnd te houden op de boerderij.

Samenvatting

Oosterend,
Nederland
425.00

Meer Vakantieparken

Nederland,
Zeeland

Zeeland Oysterduinen

€ 0,00
Nederland,
Utrecht

Utrecht Résidence Lage Vuursche

€ 0,00
Nederland,
Gelderland

Gelderland Landgoed de Scheleberg

€ 0,00