Gelderland – De Scherpenhof
Gelderland – De Scherpenhof

Gelderland – De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.

Geniet van een heerlijke vakantie in Gelderland bij Recreatiepark en Jachthaven de Scherpenhof. Op het park zijn diverse accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Je hebt de keuze uit stacaravans, bungalows en chalets. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 12 personen en beschikken over onder andere een open keuken met combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak, badkamer met een douche en toilet, tuinmeubilair met parasol.

Scherpenhof is de ideale plek om te kamperen aan het water. De IJssel stroomt langs het park, de jachthaven en de recreatieplas en de kampeervelden IJsselweide en Viseiland liggen direct aan het water. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met ongeveer 100 m2 en bieden stroomaansluiting van 4 ampère. Er zijn centrale waterpunten verspreid over de kampeervelden. Er is een sanitairgebouw met douches, toiletten, wastafels en afwasmogelijkheden aanwezig. De kampeerplaatsen zijn huisdiervriendelijk, dus geniet samen met je hond in de buitenlucht.

Samenvatting

Terwolde,
Nederland
376.75

Meer Vakantieparken

Nederland,
Zeeland

Zeeland Oysterduinen

€ 0,00
Nederland,
Gelderland

Gelderland Resort Veluwe

€ 0,00
Nederland,
Noord-Brabant

Noord-Brabant Resort de Brabantse Kempen

€ 0,00