Betuwe Hoeve De Pippert in de Betuwe
Betuwe Hoeve De Pippert in de Betuwe

Betuwe Hoeve De Pippert in de Betuwe

Midden in de Uiterwaarden van de Waal vinden we BoerenBed locatie Hoeve de Pippert. Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn ‘struin- en pontjesroutes’ en op de Linge is het mogelijk om geweldige kanotochten te maken. De Boerderij ligt op een klein uurtje rijden van Utrecht. Hoeve de Pippert is een Boerderij opgebouwd in 1845. Tegenwoordig is het een modern grootschalig melkveebedrijf. De boerenfamilie melkt rond de 180 koeien en heeft nog ongeveer 130 stuks extra jongvee. Er zijn ook veel loslopende kippen, je kunt hier de eieren zoeken in alle hoeken en gaten! Voor de kinderen is de mogelijkheid de boer te helpen bij het voeren van de kalfjes.

Naast de BoerenBed Tenten wonen er een aantal dieren zoals een geit en een paard, die verzorgd en geaaid kunnen worden! Achter de koeienstal vind je de Slinger-schuur waar je kunt slingeren, springen en ravotten in het hooi. Naast de Boerderij ligt het Mariabos, waar spannende ontdekkingstochten en hutten gemaakt kunnen worden. Op de Boerderij is een extra Groepstent aanwezig. Hier kun je gezellig met z’n allen rond het open vuur zitten en spannende verhalen met elkaar delen. Hoeve de Pippert ligt tegenover Kasteel Ophemert. De lanen en wandelpaden rond het kasteel en landgoed zijn het ontdekken waard. De Boer neemt je graag mee met de tractor en kar op een Boeren Buutenrit door de Uiterwaarden. Zo zie en leer je nog eens wat over dit bijzondere stukje Nederland!

Op deze BoerenBed locatie zijn honden toegestaan, deze dien je op te geven bij boeking. Je overnacht in de comfortabele BoerenBed Tent met privé toilet en douche.

Bij BoerenBed hebben de accommodaties bewust geen elektriciteit. Het draait bij een verblijf om tijd voor elkaar zonder afgeleid te worden door diverse apparaten die we thuis allemaal gebruiken. Juist door deze reden ervaren de gasten dit als uniek en kunnen jullie volledig ontspannen! In de gemeenschappelijke ruimtes is het altijd mogelijk om even iets op te laden. De tent wordt door middel van kaarsen verlicht, wat zorgt voor een warme gloed en een sfeervol plaatje. Koken doe je op een houtgestookt fornuis in de tent of kies ervoor om buiten te koken op je eigen BakBecue.

De BoerenBed Tent is geschikt voor max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. In totaal is er 45 m2 leefruimte met: een opgemaakt tweepersoonsbed, een stapelbed, de BoerenBed Bedstee (het stapelbed en de Bedstee mag je zelf opmaken, uiteraard is het beddengoed wel inclusief), een eigen toilet en een eigen privédouche bij de boerderij. Er is keukenblok met alle keukenbenodigdheden en koud stromend water en een koelkist met koelelementen. Om te koken en te verwarmen gebruik je de houtkachel, het gebruik van hout is ook inclusief. De Tent heeft een houten vloer en drie gescheiden slaapruimtes. Er staat een eettafel met stoelen en een bank. Buiten voor de tent is een luifel met picknicktafel en een buitenkoker/ bbq.

Ook inclusief is het BoerenBed startpakket, beddengoed en dekbedden, een handdoekenpakket per persoon. Er is geen elektriciteit in de Tent, voor verlichting gebruik je olielampen, kaarsen en waxinelichtjes. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje, een parkeerplek en de eindschoonmaak wordt gedaan door de boer.

Als je aankomt voor 19.00 uur ’s avonds worden de olielampjes en kachel alvast voor je aangestoken!

Samenvatting

Ophemert,
Nederland
395.00

Meer Vakantieparken

Nederland,
Zeeland

Zeeland Oysterduinen

€ 0,00
Nederland,
Gelderland

Gelderland Recreatiepark de Wielerbaan

€ 0,00
Nederland,
Utrecht

Utrecht Résidence Lage Vuursche

€ 0,00