regio Outdoor Active Lofer
regio Outdoor Active Lofer

regio Outdoor Active Lofer

In het hart van Pinzgau vind je deze unieke en schilderachtige locatie omgeven door betoverende natuur, groene almweides en indrukwekkende bergen. Ontdek deze charmante plek met vrienden of familie tijdens deze enerverende outdoorvakantie!
Overwin de prachtige natuur tijdens de verschillende spannende activiteiten. Navigeer door de diepe kloven, steile hellingen en hoge rotsranden tijdens het canyoning. Manoeuvreer je door de wilde golven en de kleinste haarspeldbochten tijden het raften, kanoën of de riverbug. Ontdek deze adembenemende regio verder tijdens de verschillende wandeltochten uit ons activiteitenprogramma. Of ga op onderzoek uit en bezoek de bergen door middel van de verschillende bergliften in het gebied.
Jullie overnachten op een topplek voor gezinnen en worden van alle gemakken voorzien. In alle rust bijkomen van alle avonturen of nog even een uitstapje in de omgeving van het Salzburger Saalachtal? Dit wordt non-stop en zorgeloos genieten!

Toeristenbelasting | Reserveringskosten | Bijdrage calamiteitenfonds | Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n. (vanaf 15 jaar)
| Eindschoonmaak van het appartement: € 60 bij familiepakket 1&2 / € 70 bij familiepakket 3

8 dagen

Samenvatting

Oostenrijk
784.00

Meer Actieve reizen

Oostenrijk,
Tirol

Tirol Outdoor Active Ötztal

€ 693,00
Oostenrijk,
Tirol

Tirol Mini Outdoor Active Zillertal

€ 612,00
Oostenrijk,
Tirol

Tirol Family Active Zillertal Premium

€ 1.054,00