Een Familiereis is geweldig!
Een Familiereis is geweldig!

Een Familiereis is geweldig!

Waarom een Familiereis boeken? Want met je gezin op vakantie is toch een familiereis?

Een Familiereis is een georganiseerde reis, die gericht is op op de interesses van volwassenen en kinderen. Dus echt quality time met elkaar. In een andere omgeving zonder afleiding en verplichtingen. En je alles met elkaar delen.

Je hoeft niet alles te bedenken en regelen, dat kan allemaal worden geregeld als je een familiereis boekt. De vliegreis, accommodaties, entrees, leuke ideeen en activiteiten. Dus aan het eind van de dag geen stress, wat je voor de volgende dag nog moet regelen. Dus relaxen met elkaar.

Marokko
Marokko

Voor welke familie?

De familiereizen zijn voor allerlei soorten gezinnen. Met jonge kinderen of met pubers. We hebben over de 30 landen waar jij je familiereis naar toe kan boeken. Wees niet bang om met jongere kinderen te gaan reizen. Door een georganiseerde reis te boeken, reis je relax en dat spiegel je ook op de kinderen. Dus de kinderen reizen dan ook relaxed of ze nu klein of groter zijn.

Avontuur

Samen met elkaar het ontdekken van van nieuwe plaatsen, landen is opwindend! Heel actief samen reizen en samen ondergaan van nieuwe ervaringen en uitdagingen. Dat mogelijk in een totaal andere omgeving.

Botswana
Botswana

 

Herinneringen Maken

Samen met je gezin nieuwe herinneringen maken. Wat wat is er nu leuker om met elkaar een nieuwe stad verkennen, het proeven van niet locale gerechten, samen deelnemen aan verschillende activiteiten. Dit zal de familieverband versterken. Wat je ziet elkaar anders, je moet  elkaar mogelijk helpen, ondersteunen en motiveren. Maar ook samen genieten en beslissingen nemen, dus het zal de familieband beslist versterken.

Marokko
Marokko

Culturen

Reizen stelt gezinnen in staat om verschillende culturen en manieren van leven te ervaren. Het vergroot het begrip en de waardering voor diversiteit.
Het boeken van een familie reis hangt sterk af van de specifieke behoeften, interesses en doelen van het gezin. Het kan een waardevolle investering zijn in de onderlinge relaties en het welzijn van alle gezinsleden.

Bangkok
Bangkok

Bestemmingen van de Familiereizen

Wij beiden als Themetripper vele Fmiliereizen aan, naar meer dan 30 landen over de hele wereld. Naar prachtige landen in Europa, maar ook in Amerika, Azie, Australie, Suriname, Vietnam, Colombie….. kijk snel naar ons aanbod en maak de keuze die bij jullie past.

 

Meer Magazine

Een Familiereis is geweldig!

€ 0,00
Aruba

Aruba moet je naar toe…

€ 0,00
Wandelreizen

Wandelreizen worden steeds populaider

€ 0,00